Jeugd Volleybal Puurs

Er is een gezegde dat als volgt gaat: ‘Teamwork makes the dream work’. Het is een spreuk die even kort als veelzeggend is. Pas wanneer ieder individu zijn sterktes ten volle kan uitspelen, zal ook het team optimaal renderen en de beste resultaten behalen.


Die gedachte willen wij meer dan ooit gaan uitspelen, zowel op als naast het veld. Ons jeugdbestuur, de train(st)ers, maar ook de vrijwilligers en spe(e)l(st)ers moeten ten volle beseffen dat ze samen het sterkst staan, niet alleen in de club, maar ook gewoon in het dagelijkse leven.


Die synergie, de warme vriendschappen die ontstaan, de successen die samen geboekt worden, het elkaar steunen en naar een hoger niveau tillen, het in moeilijke momenten elkaar een helpende hand reiken,… Dat is boven alles ons uiteindelijke eindstation, ons ultieme target dat we steeds voor ogen zullen houden.


Maar zoals gezegd, samen staan we sterk(er), en dus willen we ook u graag in ons team verwelkomen, net als dat wij graag lid willen worden van het uwe, als volwaardige ambassadeurs van uw merk. Want wij zijn er rotsvast van overtuigd dat we als samenwerkende partners elkaars doelstellingen kunnen laten bereiken.


Reeds 54 jaar combineert onze club een warm familiegevoel met een kwalitatief volleybalaanbod voor alle leeftijden. Zowel op gewestelijk, provinciaal als nationaal niveau kunnen onze meer dan 250 leden wekelijks het beste van zichzelf laten zien binnen 1 grote vriendengroep. Samen jaarlijks op kamp gaan, voor elkaar supporteren, evenementen organiseren,… Onze club is al decennialang één van de meest toonaangevende binnen de Belgische landsgrenzen en kent vooral lokaal een bijzonder breed draagvlak. Onder meer door de fusie met Londerzeel en de samenwerking met Bornem kent onze club een wijdvertakt (leden)netwerk.


Sinds enkele jaren zijn al onze senioren- en jeugdploegen, met uitzondering van de 1e Herenploeg, ondergebracht in een aparte VZW, met volledig onafhankelijk (jeugd)bestuur. Door deze opsplitsing moeten wij dan ook zelf instaan voor onze inkomsten, waarmee we o.a. de zaal moeten huren, het materiaal moeten aankopen, onze trainers moeten vergoeden, etc.


Mogelijk kan u ons daarbij ondersteunen, hetzij in financiële vorm, hetzij in natura door bv materialen of diensten aan te bieden. Wij kunnen dan weer zorgen voor naamsbekendheid en visibiliteit, zowel regionaal als nationaal, zowel digitaal, op en rond het volleybalveld als tijdens onze talrijke evenementen. Of u kan zelf interessante connecties leggen via ons netwerk. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Wij luisteren dan ook zeer graag naar hoe wij ook u kunnen helpen, zodat we elkaar sterker kunnen maken, want zoals gezegd,


‘Teamwork makes the dream work’.